Uitgebreid pakket aan diensten.

dé Schildersvakschool Zwolle als het gaat om trainingen, opleiden, bijscholen en begeleiden.

Ons pakket aan diensten is voornamelijk gericht op onderwijs. Echter ook biedt dé Schildersvakschool Zwolle zalen te huur aan voor theorie- en praktijklessen voor externe opleiders en trainers.

Neem contact op

Vakgerichte bijscholing

De Schilders vakschool - vakgerichte bijscholing

Actueel blijven in het vak. Als schilder, maar zeker ook als ondernemer. 

Vakwerk. Daar gaat het om. Kwaliteit en service. En dat kan alleen geboden worden als het werk zelf natuurlijk van de beste kwaliteit is. dé Schildersvakschool Zwolle biedt een groot aantal vakgerichte trainingen en cursussen aan.

Wilt u een overzicht van de te volgen vakgerichte trainingen ontvangen? Stuurt u ons dan een mail via info@deschildersvakschoolzwolle.nl

Ook volwassenonderwijs

Vakgerichte bijscholing voor volwassenen onder begeleiding van een ervaren instructeur.

dé Schildersvakschool Zwolle verzorgt niet alleen opleidingen voor jongeren, ook heeft dé Schildersvakschool Zwolle een uitgebreid pakket aan vakgerichte trainingen, cursussen en opleidingen voor volwassenen. Dit varieert van:

  • omscholing tot schilder voor volwassenen zowel theorie- als praktijklessen
  • theoretische bijscholing voor schilders
  • praktische bijscholing voor schilders

Een opleidingsruimte huren

Dé Schildersvakschool Zwolle biedt zaalhuur aan voor theorie- en praktijklessen.

De locatie van dé Schildersvakschool Zwolle bestaat uit een aantal zalen waar u als externe opleider of leerbedrijf gebruik van kunt maken. De ruimten zijn professioneel ingericht en van alle gemakken voorzien. De zalen zijn zowel voor theorielessen te gebruiken als voor praktijklessen. Vanuit dé Schildersvakschool Zwolle krijgt u ondersteuning voor een aantal facilitaire zaken. 

Heeft u interesse om een zaal te huren van de locatie dé Schildersvakschool Zwolle? Neem dan even contact met ons op via 038-4228710 of per mail info@deschildersvakschoolzwolle.nl

De schildersvak school - zaalhuur

Leerniveaus

Instromen op je eigen niveau. 

dé Schildersvakschool Zwolle kent binnen de opleiding verschillende leerniveaus. Afhankelijk van je vooropleiding, stroom je in op een bepaald niveau. Na je opleiding ontvang je een landelijk erkend diploma.

Lees meer

Contact opnemen

Bel of mail ons bij vragen of opmerkingen!

dé Schildersvakschool Zwolle hecht veel waarde aan een goede communicatie. Heeft u vragen of opmerkingen over de informatie op onze website? Neem eens contact op. 

Lees meer

Leerbedrijf worden.

Leerlingen zoeken praktijkplaats.

De leerlingen van dé Schildersvakschool Zwolle doen natuurlijk theorie op over het schildersvak. Bent u het leerbedrijf waar ze praktijkervaring op kunnen doen? 

Lees meer