Leerling zoekt leerbedrijf.

Meld u nu aan als leerbedrijf in de regio Zwolle. Participeer in de opleiding van leerling-schilders.

Word participant van dé Schildersvakschool Zwolle. Dé Schildersvakschool Zwolle werft leerlingen voor opleidingen schilderen en plaatst ze bij aangesloten bedrijven in de regio. 

Hier ons telefoonnummer

Dé Schildersvakschool Zwolle erkend

Dé Schildersvakschool Zwolle is als samenwerkingsverband van bedrijven erkend. De opleiding gaat volgens een aantal kwaliteitscriteria, zoals de extra praktijkopleiding, een gestructureerde begeleiding en een garantie voor de leerling om zijn opleiding te kunnen afmaken. Dé Schildersvakschool Zwolle streeft naar kwaliteit van de opleiding. Keer op keer worden de kwaliteitscriteria getoetst om de huidige kwaliteit als opleidingsbedrijf te waarborgen. Dé Schildersvakschool Zwolle werkt samen met het ROC Deltion.

Aanmelden als Leerbedrijf in de regio Zwolle

Heeft u als bedrijf interesse om leerbedrijf te worden in de regio Zwolle meld u dan aan via onze website of via info@deschildersvakschoolzwolle.nl. Na uw aanmelding neemt een contactpersoon van dé Schildersvakschool Zwolle contact met u op. Uw persoonlijke contactpersoon laat u kennis maken met de organisatie, de werkwijze en welke meerwaarde en voordelen een (afgestudeerde) leerling-schilder voor uw bedrijf kan hebben. Daarnaast is uw kennis en ervaring welkom om de opleiding zo (nog beter) op de praktijk aan te laten sluiten.

Samen naar vakkundige schilders van de toekomst

Opleiding en praktijk gaan samen. Zonder studenten geen toekomstige vakkundige schilders. Net zoals dat geldt voor praktijkervaring.

Onze studenten zullen bij een bedrijf ervaring op moeten doen en wellicht uiteindelijk een dienstverband aangaan met uw bedrijf of collega-bedrijven. Dé Schildersvakschool Zwolle werkt graag samen met u als schilders- of aanverwant bedrijf. Wij bieden goed en gedegen onderwijs en dat willen wij graag aan u laten zien. Wij komen dan ook graag met u als branche gerelateerde ondernemer in contact. Om kennis te maken, om ervaringen te delen en te verkennen of onze studenten wellicht bij u werkervaring op kunnen doen. U kunt daarvoor rechtstreeks contact met ons opnemen via info@deschildersvakschoolzwolle.nl of via telefoonnummer 038-4228710.

De schildersvak school - zaalhuur

Wellicht kent u zelf al een jongere die eens mee wilt lopen?

Dé Schildersvakschool Zwolle organiseert voor jongeren die interesse hebben in het schildersvak zogenaamde meeloop-dagen. Jongeren worden zo in staat gesteld om in de praktijk te kijken wat het vak van schilder nu precies inhoudt.

Mogelijk kent u of kennen uw medewerkers jongeren die wellicht een dagje mee willen lopen. Meld ze dan aan via onze website. Dé Schildersvakschool Zwolle zorgt er voor dat de jongere in contact komt met een schildersbedrijf waar zij een dagje kunnen meelopen. Uit ervaring weten we dat de jongeren na zo'n dag dolenthousiast zijn over het vak.

Aanmelden meeloopdag